Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5517

Lagt til: 23 sep 08, 09:41

Opprinnelig postet av Holters

Elvestad, Shabani og Halvorsen bør alle leies ut eller finne seg andre klubber de kan videreutvikles i. De to sistnevnte bør muligens fortsette karrieren i Østsiden, så kan FFK holde et øye med dem der. Elvestad har vært mye skadeplaget, og dette har satt ham tilbake, slik at han ikke har hatt forventet utvikling. Per dags dato holder ingen av disse tre nivået. Dessverre.

At Mehmeti muligens får sjansen på A-laget vil ikke være noen stor overraskelse. Han har vel vært ansett som det største talentet hos juniorlaget et par sesonger nå. Alle jeg har snakket som følger juniorlaget (eller spiller på det) fremhever Mehmeti som den beste spilleren, og den som er nærmest A-laget. Moro om han får sjansen.

Målsettingen er vel at man skal produsere en A-lagsspiller gjennom juniorlaget/byprosjektet hver sesong?

Har sett 2. laget en del denne sesongen og mener at de som totalt sett har holdt høyt nivå i alle kampene(min vurdering) er Elvestad, Shabani og Mehmeti. De to sistnevnte fungerer veldig bra sammen som midtstoppere og utfyller hverandre bra. Personlig mener jeg også Elvestad vil fungere bedre som midtbaneanker enn f. eks Ramberg, og at de to unge midtstopperene er bedre enn f. eks Martinsen.

Hvorfor får da ikke disse spilletid? En TL trener er i klubben på lånt tid og han måles på at laget presterer hver uke i hans kontraktsperiode. Når kontrakten utgår skal laget helst ha prestert best mulig de sesongene han har vært i klubben. Når det kommer til laguttak så vil ikke en trener få kritikk hvis rutinerte/etablerte spiller driter seg ut. Det vil han derimot få hvis han kaster inn unge lovende spillere som ikke presterer. Treneren som sådan får sjelden kreditt for å utvikle unge spillere. man snakker om at FC Lyn er flinke til å få frem talenter, og ikke Henning Berg. Mao ved å velge Ramberg fremfor Elvestad har Grönhagen sikret seg ryggdekning.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f