Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5528

Lagt til: 22 sep 08, 09:53

Opprinnelig postet av HotDream

Selv om han var tam idag så tror vi bør la Dominic få litt tid på seg. Tror det kan bli en mann for framtida. Han kommer ikke akkurat inn på et lag som spiller god fotball om dagen, og det gjør det ikke noe lettere for ham... Det er jo mange som ikke presterer, og da ville det vel vært mer en sensasjon om 18-åringen kom inn og briljerte.Det er jo 11 mann på laget.....

Tålmodighet er nok stikkordet her. Det er mange eksempler på spillere som har fått tid, og de som ikke fikk det. Blant de første har vi Pall Gunnarson, Alanzinho og Konan Ya som alle har slått til først i 3. sesongen i sin klubb. RBK var ikke tålmodige(nok) med Eguren f.eks. Vil FFK og publikum gi Dominic den tiden han trenger?

Til de som ventet at Tarik skulle erstattes med en som var like god kan jeg si følgende: Tarik ble solgt for ca 25 mill. En tilsvarende god spiller koster ca 25 mill, men også han må akklimatiseres om det hadde vært aktuelt. Og det er det ikke fordi spillere som har en markedsverdi på 25 mill ikke vil til FFK, selv om pengene skulle vært der.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340