Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 17 sep 08, 18:36
Endret: 17 sep 08, 18:40
Endret av: Holters

Da Silva ble utestengt for uaktsom handling - ikke en viljehandling. Det er heller ikke lett å se om det ble gjort med vilje, noe NFF heller ikke kunne påvise. Dette i kombinasjon med faktorer som var formildende (dytt i ryggen, Barsom rygger, osv), gjorde at tvilen kom Da Silva til gode.

Kvisvik ble etter all sannsynlighet ikke utestengt for noen uaktsom handling. Det var det heller ikke, Med all sannsynlighet er dette pga. en viljehandling, noe som i dette tilfellet er rimelig lett å påvise. Oppførselen kan ikke forsvares med uaktsomhet. Vi kan ha forståelse for at det kokte over, og hevde at Jarstein også burde blitt tildelt et gult kort, men det røde kortet var soleklart.

Får man av seg FFK-brillene, og faktisk leser dommen Da Silva ble ilagt, så er jeg ikke overrasket over at Kvisvik fikk en kamp ekstra. I tillegg blir det alltid litt mer dramatisk når egen spiller blir sendt til sykehus og blir satt på sidelinjen noen uker.

NFF må faktisk bedrive straffeutmåling utifra regelverket de har. NFF kan ikke bedrive skjønn, selv om noen her inne virker å ønske (tro?) at det er slik det fungerer. Men nei; det gjør det faktisk ikke - verken hos NFF eller i rettsapparatet for øvrig.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f