Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 15 sep 08, 02:42
Endret: 15 sep 08, 02:45
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Rune Haugen
men hvorfor skulle 2 år til hjelpe når det ikke har gått i løpet av alle de andre åra jeg har fulgt med ??

FFK vil vel gjerne gi deg en alreit femtiårsgave da...

Har ikke noe tro på FFK-gull de to-tre første årene i hvert fall. Dette var nok sesongen hvor vi virkelig kunne ha klart det om vi hadde satser skikkelig for det. Til neste år så er RBK, Viking, Enga, Brann og LSK tilbake i sitt gamle slag vil jeg tro. Dette har i grunn vært et hvileår for de største klubbene, og de mindre klubbene Stabæk (tror uansett de kunne vunnet), FFK, Tromsø, Lyn og ikke minst Bodø/Glimt har fått lov til å vise seg frem.

Så er jo spørsmålet om når Tippeliga-boblen sprekker og hvilke klubber som faktisk står fjellstøtt om blåmandagen kommer. Jeg tror ikke FFK har det økonomiske fundamentet til å være med der oppe videre. Når selv ikke fulle tribuner gir noe særlig med penger mener jeg...

Rosenborg har strålende økonomi. Stabæk ser ut til å gjøre det bra uten at jeg skjønner hvorfor. Brann har vel også en grei økonomi. Viking står fjellstøtt. Enga har jo alltids Fredriksens milliarder og investorene på LSK ser ikke ut til å gi seg med det første. Bak disse følger klubber som Tromsø, FFK, Lyn med flere som sliter med økonomien, men som forutsetninger for å overraske.

Spørsmålet fremover blir vel ikke om en klubb går konkurs, men når og hvem. Skulle veldig gjerne likt å sett hvordan Stabæks regnskap ser ut. De har flere spillere med millionlønn (de har flere spillere som tjener mer enn de best betalte i FFK), de har mindre tilskuere på kampene. Likevel hører vi aldri om økonomisk rot og trøbbel i den klubben der. Ingen investorer som blander seg inn i alt og alle. På toppen av dette så bygger de et flunkende nytt stadion.

Hvor kommer rett og slett Stabæks inntekter i fra, som kan dekke alt dette?

Edit: Ble litt i overkant ivrig der, og ser nå at innlegget som helhet burde vært et helt annet sted enn forsterkningene man ønsker til neste sesong. For å svare kort på det: Ny høyreside med høyrekant som prioritet, tett etterfulgt av en høyreback av klasse. En sentral midtbanespiller som kan bekle både Wehrmans og Gashis rolle. Gjerne en spiss som går utenpå Gardarsson også.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340