Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 14 sep 08, 22:11

VG melder at Raymond kan kampsport... "Rødt kort til Kvisvik etter kung-fu-spark".  Herlig, VG! Dere beriker oss nordmenn med deres kreative desk.

Nå har ikke jeg voldsom omfattende erfaring med Kung fu, men dette så mer ut som et spark du finner på kneipene og de brune pubene en sein lørdagsnatt og minnet svært lite om Kung fu.

Uansett er det skikkelig, skikkelig amatørmessig av Kvisvik å gyve på Jarstein på den måten. Jarstein er en kuk av dimensjoner som sannsynligvis kan iritere på seg småstein, men du Raymond... Spar den type spark til Odins, er du snill. Uansett om Jarstein taklet for seint, holder, osv. Strake bein mot trynet? Det er det mest klokkerene røde kortet du kan få tildelt, det.

Forøvrig leverer FFK en overraskende bra andreomgang. Jeg var pisse redd for at vi skulle få ræva full i andre omgang, ettersom vi slet skikkelig mot et godt RBK i første - og de ledet fullt fortjent til pause, slik jeg så det.

Synes det var et sterkt poeng og Grönis kan være stolt av moralen vi viser i andre, mens han fikk vel nesten infarkt i første... 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340