Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 14 sep 08, 22:10

et hmmm oppsummerer på mange denne kampen dokka, da man ikke vet hvor man skal bynne!!!allerede skrevet om 1omg som alle kan konkludere med var en rævva omgang av gutta toppet med historisk svak dømming, og det hele er en fadese av en omgang.

helt utrolig sterk 2omg av ffk, snakk om vilje!!men hvor var denne de første 40min av kampen???årsverste hjemme den perioden. ffk laaaangt bedre med 10 enn 11-ingen grunn til å erstatte raymond med ny spiller til neste kampCool

prøver meg på en for dagen svært vanskelig børs da minst 8 av spillerne viste tendenser ala dr jekyll & mr hyde...

ørlund  7  HELT SJEF!!fantastisk rekkevidd, myndig. holder ffk inne i en 1omg som kunne endt 0-3++. håper man kjøper fri denne mannen og heller leie ut braathen neste sesong.

ophaug 2  svaaak kamp, den klart svakeste i hans tid i ffk som ellers har vært bra sett bort ifra idag og kampen i bærum.

raio 6 spiller til en svak 3er i 1omg, men spiller jo til en 9er i 2omg med historisk innsats-selv til raio å være!!

gerrbrand  4  sløv, nesten grove feil gang på gang i 1omg, langt bedre i 2omg, men i skyggen av estlendern

wallace 5 også helt ute i 1omg, selger seg på vingen-skal sies at det blir mye 2 mot 1 takket være alle de defensive fibrene i raymond kvisviks feite kropp. scorer nok engang et vilt mål-alene verdt 2karakterer!!sterk 5er!

ramberg 3 HUFF!spilte horribelt i 1omg, ute av form deluxe. spiller seg opp men ingen mann for fremtiden-vi mangler 2spillere på midtbanen...

gashi  7 BB:  FANTASTISK ARBEIDSMORAL-AMEN!

barsom 5 jobber seg opp etter en rævva 1omg, spiller meget godt på flanken, dribleraid og innsats.

kvisvik -1 for første gang klarer en spiller å få minus på børsen!JEEJ!trenger jeg å si noe om "super" ray ikveld?

gardar 3 kommer ikke inn i kampen, for også særdeles lite hjelp fra medspillere. touchen sitter ikke-vært ute i 1mnd. gardar kommer seg og bør uansett starte neste kamp.

adiyiah 6  meget god kamp, prøver i det minste i 1omg, skaper masse furore 1 mot 4 i 2omg-sterkt!!dog er jeg usikker på om han er en målscorer?nøler for mye i siste avgjørende øyeblikk-MEN det gjorde enn viss tarik også før det løsnet!samt er gutten kommet fra afrika og er kun 18.en svææært spennende kjøp av oss.

grønhagen gjør riktige bytter idag. løpskraft fra thomassen som kanskje ikke er så synlig, men han dekker MYE mark med innsatsen sin-meget dyktig til å sideforskyve. samt pac for ophau, pac langt bedre offensivt enn ophaug, idag også langt bedre defensivt-håper han tar minst en sesong til.everton uvenn med ballen, men svært vanskelige arbeidskår.

 

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340