Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 24 mai 04, 09:31
Finnes det noe mindre konstruktivt en setningen, ”det var det jeg sa”? Både her og andre fora er fulle av ”det var det jeg sa” om FFK’s nedtur for tiden. Og ”det var det jeg sa” handler først og fremst om at FFK ikke har handlet nok, svidd av nok spenn på kjente navn. Før sesongen var det veldig enkelt å sitte på sidelinja og rope ”kjøp han, han og han”. Det kunne man gjøre uten hensyn til om spilleren faktisk ville til FFK, et FFK som naturlig nok ikke ble regnet som medaljekandidat og derfor ingen gulrot for spillere med ambisjoner.

På den ene siden har vi FFK’s ledelse og trenerteam med fotballfaglig utdanning, med erfaring, med kunnskaper om norsk fotball, med innsikt i spillermarkedet, med full viten om hva som foregikk av forhandlinger med hvem, med personlig kontakt med spillergruppen. På den andre siden har man dem som kanskje strakk karriæren til spill i 5-6 divisjon, som har sett FFK fra tribunen eller mye fotball på TV.

Mener jeg at man ikke skal kritisere FFK bare fordi man ikke er en del av systemet og har trenerkurs? Nei, men sett dere selv i rett perspektiv og vis respekt for de spillerne og personer som jobber for FFK hele uka og som har brakt oss fra 2 div. til TL på 2 år. Å kalle Eggen for udugelig TL trener, at Harry Hansen ikke vet hva han driver med og at Vebjørn Hagen er ræva er jo å snakke dritt om de som står bak de 2 flotte sesongene vi har bak oss, de fortjener mer respekt! Uten disse personene hadde motstanderne fortsatt vært Follo, Ullern og Lyn 2.

Som supportere både vinner vi og taper sammen med FFK. Det er nå i motgang FFK trenger støtten og tilliten mest. Hvis Eggen og spillerne leser noe av det slenges ut om sin egen person vil det virke negativt, uansett hvor profesjonelle de. For det handler ikke om konstruktiv kritikk, men om drittslenging og destruktivitet!

Hva om Vebjørn Hagen, som så ofte har blitt urettferdig utskjelt på det grøvste, blomstrer opp og blir TL beste back, er det da noen av dere ”det var det jeg sa” mennesker som da vil gå ut å beklage sin egen oppførsel med ”huff, var det det jeg sa”?. Jørgen Pettersen tar ett av målene til Stabæk på sin kappe og så skal han høre at han er udugelig? Hva med alle målene han tross alt hindrer? Balanser!

FFK sliter og vi sliter mest med forsvaret. Vi har like mange mål som de som ligger på den øverste delen av tabellen, nok mål til att vi skulle hatt 4 poeng mer enn vi har, men vi lekker som en sil. Vi må ha forsterkninger defensivt, men jeg har full tillitt til at ledelsen i FFK er smertelig klar over dette. Det ser vi nå, men vi kunne ikke si det sikkert før sesongstart. I treningskampene slet vi med å score mål, det gjør vi ikke nå, egentlig. Det er det utryggheten bak som gjør oss svake fremover i enkelte kamper. Og det kan man si uten å måtte snakke dritt om enkeltpersoner eller opphøye seg selv til en profet via ”det var det jeg sa”.

Det vi kan gjøre er å stå bak FFK og ikke gå hjem når vi ligger under 0-2. Vi må fortsette å støtte laget, det er ikke FFK som driter ut Fredrikstad, men de som går under kampen fordi de skammer seg over eget lag. Vi må stå distansen ut og være med FFK helt til oktober, helt til ett nedrykk kanskje er et faktum. Og da skal vi stå igjen og takke spillerne for innsatsen og deretter lengte etter neste sesong. For det er det det handler om å være FFK supporter. Hvis ikke er man egentlig bare tilhenger av gode resultater og bør skifte klubb fortløpende slik at man står igjen som supporter av Rosenborg hvert år.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340