Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 01 sep 08, 22:45

Opprinnelig postet av HotDream

Jo jøss Haugen, om han er god en mot en og kan slå gode innlegg så er han jo i utgangapunktet en interessant mann som kantspiller. Hva med fart? Har han det også? Teknikk regner jeg med at han har i bøtter og spann...

Det forrige innlegget mitt var ikke ment som kritikk av Everton (har jo ikke sett ham mer enn 10 min..). Det var mer et uttrykk for overraskelse over ditt positive innlegg om mannen og hans evner som kantspiller. Svært uvanlig kost fra deg Haugen, som tilsynelatende har et pessimistisk og negativt syn på fotballspilleres prestasjoner. Ordet perfekt hører liksom ikke til i innlegg fra deg om FFK-spillere :-))

 

Av det jeg så i denne kampen så var farten helt ordinær, men han fikk jo ingen baller å løpe på så dette kampbildet som gikk i dag kan nok juge litt. Han greide i hvertfall å holde Mjøndalen-spillerne bak seg, men de var vel ikke akkurat av det raske slaget.

Jeg henger ikke med på det du skriver om pessimistisk og negativt syn på fotballspilleres prestasjoner heller. Jeg kommenterer aldri etter FFKs kamper slik som mange gjør. Det gir jeg blaffen i. Dette bildet de har fått av meg som negativ er vel i forhold til nyankomne spillere. Jeg mener de skal prestere alle som en før de får godkjent fra meg. Så hittil har ikke hverken Everton eller Dominic fått vist sitt sanne jeg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340