Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 31 aug 08, 11:17

Opprinnelig postet av paco

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Opprinnelig postet av paco

En ting som er 100% sikkert er at disse nye gutta ikke imponerte noe som helst mer enn gutta fra elfenbeinskysten så vi får håpe at de vokser 100% mer enn det de viste idag

Patetiske innlegg du har om dem nye spillerene. Her har du skrøti dem høyst middelmådige Elfenben gutta opp i skyene i 2 år, mer tillit, gi dem bedre tid, større talenter enn mikel osvosv..... Men etter en kamp på kunstgress, kapper du hodet av dem to nye. Blir det aldri mulig å ta av seg Morgan brillene?

Hva har Morgan med dette og gjøre??? Vi skulle få en Tarik erstatter som gikk rett inn på laget og det har vi ikke fått,sier ikke at disse spillerne kan bli gode men det kan ta lang tid

Gikk han ikke rett inn på laget da? Synes han visste mye bra. Og med bedre spillere rundt seg og naturgress tror jeg han ganske raskt kan bli en hit.

    Ellers, ja alt det du mener har med Morgan å gjøre. Fordi klubben prøver å kvitte seg med morganimportene fra elfenben og erstatte dem med disse, er det patetisk å se hvor raskt du dømmer dem.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340