Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 aug 08, 06:28

Med seire i de fire hjemmekampene alene så tror jeg det skal holde bra til bronse, muligens også sølv. Med samtlige tilbake til den RBK-kampen så tror jeg også vi får sett et annet FFK-lag på banen. Vi vant over formlaget Tromsø uten Tarik. Hadde det ikke vært for FFK, så hadde ikke TIL vært uten tap siden 7. serierunde.

De siste kampene har vi jo vunnet hjemme og spilt uavgjort borte. Det er en gulloppskrift det egentlig. Så holder vi den ved like så blir det i hvert fall sølv. FFK har aldri likt (de få gangene det har skjedd) å være en favoritt på bortebane. Som jeg har skrevet før, jeg føler meg mye tryggere på poeng mot de på øvre halvdel borte, enn de på nedre. På en annen side, jeg og forventet seier i dag. Fire poeng på de to siste hadde vært godkjent. Aller helst seks poeng.

Med uavgjort mellom Lyn og Tromsø i morgen (og noen andre resultater med oss) vil det fortsatt være seks poeng ned til Lyn og Glimt. De må da omtrent ta et poeng mer enn FFK per runde fremover de siste syv kampene for å ta oss igjen. Dette skal holde til medalje. Mitt tips er at vi tar sølvet i siste serierunde hvor vi vinner mot Lyn og Stabæk tar poeng på Alfheim.

Vi har ett tap på de siste ti kampene. Jeg tror ikke vi får mer enn maks to tap på de siste kampene, det blir i et av borteoppgjørene mot LSK, Molde eller Glimt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340