Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 30 aug 08, 21:30

Tja - å si at de er lag vi bør slå når vi ikke har en eneste skadefri spiss er jeg ikke uten videre med på. Hva Odd angår vil jeg påstå at de er bedre enn både Kamma og AaFK per dags dato, omtrent på nivå med Molde. Legg til den ekstra motivasjonen de hadde ved at det var kvartfinale mot et TL-lag og trekk fra det meste av FFKs offensive kraft og du har en jevn kamp.

Jeg finner det positivt at laget fungerer ganske bra defensivt, bortsett fra i starten av Odd-kampen da. At det blir uavgjort i kamp etter kamp er noe vi må regne med når vi har solgt Tarik, har Gardar ute med skade, bruker Barsom, Kvisvik og så videre i posisjoner hvor de ikke pleier å spille ... og attpåtil mangler innpiskeren på midten i Wehrman. Riktignok spilte han mot Odd, men han spilte ræva, om det var på grunn av kontraktskranglingen eller på grunn av lyskeskaden skal jeg ikke spekulere i.

Mitt poeng er uansett at i den situasjonen FFK er i nå (med skader) og situasjonen til de siste motstanderne (kniven på strupen) så er ikke uavgjort i bortekampene særlig dårlig, men som forventet. Jeg har større tro på at vi skal slå Rosenborg etter landskampene. Gardar, Barsom og Wehrman tilbake fra skade vil gjøre mye for dette laget. Om da en av de nye klarer å få til et samarbeid med Gardar av samme art som Tarik hadde i vårsesongen, så kan avslutningen på sesongen bli riktig bra.

Men dagens kamp ... GJESP! Den var faktisk nesten like kjedelig som første gangen vi møtte dem på bortebane, i 2005. Og den kampen var ille.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f