Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Doc OJ

Knøttespiller

Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 65

Lagt til: 28 aug 08, 02:21

Flust med innside informasjon her gett! Har du også et bein på innsiden?Wink

Forslaget ditt med å kline til med en stor sum, syns jeg er dårlig. Merkelig nok tror jeg at spillere fremdeles ikke velger klubb kun på bakgrunn av rent økonomiske betingelser. Om en spiller egentlig ønsker seg til en klubb, men holder litt igjen for å få litt ekstra penning ut av kontrakta, gjør jo klubben seg selv en bjørnetjeneste ved å tilby en unødvendig stor pengepose allerede fra første dag. HÆ?

 Og forresten: Han Paco her som har et bein innafor . - Han har vel snart et i ræva også han da, på vei ut stadion og ned i Vesterælva. Så mye som han lekker.

--------------------------------

Hehe, har bare fulgt med på forumet her og i nyhetene ;)

Får håpe du har rett med at spilleren ikke velger klubb med bakgrunn av rent økonomiske betingelser. Men dersom mannen nå stikker til Tyrkia så har FFK gjort seg selv en bjørnetjeneste ved å drøye. Kjipt om spilleren glapp bare på grunn av man ikke bød den riktige summen fort nok. Kunne vi tatt de andre på senga liksom.. Men så er det andre aspekter å forholde seg til som agentspill, media, penger etc..

Personlig tror jeg FFK er ett bedre valg enn tyrkisk liga. Tyrkisk liga er ikke så mye bedre enn norsk eliteserie, de har de 3 lagene fra Istanbul; Besiktas, Fenerbahce og Galatasaray som hevder seg i Europa. Ellers er det ikke stort. Tror Ankaraspor er nevnt som den  klubben som er interessert i Zengin. Noen som kan nevne noen meritter den klubben kan ha? hørt om den? kjenner til den? Husker at vi plukket opp Multaharju i Trabzonspor... Likte "Multe", han kunne spille "overalt" på banen..

Mannen selv er svensk av tyrkisk opprinnelse. Oppvokst i invandrerghettoen Fittja sør for Stockholm. Hans tyrkiske opprinnelse har nok vært grunnen til den spesifikke interessen fra Tyrkia. Tyrkerne er ganske nasjonalistiske av seg og en "svensk-tyrker" i Sverige blir sett på som en utvandret tyrker mens en "svensk-tyrker" i Tyrkia tror jeg ikke blir sett på som "helt" tyrkisk. Mannen faller med andre mellom to stoler. Det tror jeg kan være et risikomoment ved spill i Tyrkia. Han kan rett og slett risikere å bli fremmedgjort.

Faktorer til fordel FFK:

Ganske sikker plass i første 11'er, ålreit lønn, svensk trener, mulig medalje/UEFA cup/CL! mener norsk eliteserie er et bedre springbrett til de store ligaene, vi har en del svensker i laget, vi har Abbe som kan hjelpe han med klesvalg og annet som er bra for "looken" og Fredrikstad er ikke så langt unna Stockholm slik at Zengin, Abbe, Gerrbrand og Örlund bare kan hive seg i cabrioleten (forventer at minst en av de har en) og ta en weekendtur

 

Faktorer til fordel Tyrkia:

Penger (til å lønne angenter og klubb, tror ikke det drypper så mye på spilleren selv)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340