Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Grasrota

Juniorspiller

Ble medlem: 13 aug 08
Innlegg: 80

Lagt til: 28 aug 08, 00:54
Endret: 28 aug 08, 01:18
Endret av: Grasrota

Opprinnelig postet av Doc OJ

Det kommer da veldig ann på. FFK meldte sin interesse ganske tidlig og forhandlet frem en sum. Den var i første omgang for høy syntes FFK. Plutselig var den ikke det og FFK var interessert igjen. Summen det var snakk var 4 millioner tror jeg (svenske eller norske?).

Istedenfor å by sånn sakte frem og bruke tid så kan smelle til med litt til (vet at FSI har råd til 1-2 mill til) og få en signatur. Nå har tyrkerne kommet på banen, får se om de får til noe.. Men poenget er om FFK hadde kjørt på litt i starten og fjernet mannens tvil så hadde dealen vært i orden nå. Liksom bydd 5 mill take or leave it, kanskje en sign on fee i tillegg. Hørt at det er langt fra noen Hoff-summer det er snakk om..

 

Flust med innside informasjon her gett! Har du også et bein på innsiden?Wink

Forslaget ditt med å kline til med en stor sum, syns jeg er dårlig. Merkelig nok tror jeg at spillere fremdeles ikke velger klubb kun på bakgrunn av rent økonomiske betingelser. Om en spiller egentlig ønsker seg til en klubb, men holder litt igjen for å få litt ekstra penning ut av kontrakta, gjør jo klubben seg selv en bjørnetjeneste ved å tilby en unødvendig stor pengepose allerede fra første dag. HÆ?

 Og forresten: Han Paco her som har et bein innafor . - Han har vel snart et i ræva også han da, på vei ut stadion og ned i Vesterælva. Så mye som han lekker.

---------------------------

dommær a' dommær!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340