Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 22 aug 08, 19:10
Endret: 22 aug 08, 19:11
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Du har rett i mye av det du skriver og det er ikke lett å finne ut hvor mann skal trekk grense for hva FFK skal blande seg inn i. Men det jeg mener er at FFK og PH/BRH bør blande seg inn i det som får dårlig PR i pressen. Slik pressen og sammfunnet er i dag så får ikke de som pisser eller kjører for fort noe særlig oppmerksomhet rett og slett fordi de fleste har gjort det selv en gang i tiden.

Derimot så er det et utrolig fåtall som har sloss fordi det er gøy. Slike ting sluker da pressen rått og sender det i beste sendetid. Det skal også sies at de som først startet med slike sloss kamper nok gjorde dette fordi de ser det som en bra "idrett" men poenget er at det er ikke mye som skal til før det sklir ut og noen litt mentallt forstyrra personer trekker en kniv for eksempel. Det har ikke skjedd i Norge ennå men se til europa, der har det jo skjedd flere ganger alt så hvorfor kan ikke det da skje i Norge også? Hvordan tror du det hadde kommet ut i media at for eksempel en FFK supporter knvistakk en LSK supporter. Tipper at det hadde ført til mye dårlig PR og en nedgang i tillskuere rett og slett fordi folk ikke da hadde turt å komme lenger.

Det går ofte en fin grense for hva mann skal blande seg inn i om det er enkelt individer eller mer organisert. En enkelt person som krasjer og dør fordi han kjørte for fort blir ofte sett på som en enkelt persons tragedie. Hadde derimot store deler av PH kjørt fort og krasjet så hadde nok dette fått mye dekkning i pressen rettet mot PH. Samme med pissing, en fyr som pisser bryr ikke folk som om, hadde derimot 100 PH medlemmer pisset ned karl johans gate sammtidig hadde det nok fått mye dekkning i pressen.

Så det disse få personene gjør som en gruppe blir derfor rettet inn mot FFK som klubb.

Du har rett i det du skriver om at det som kommer fram i media blir dårlig PR for FFK, uansett om det er slossing, pissing eller knivstikkinger. Men om man skal trekke inn et lignende eksempel som du bringer inn, som man tidligere har gjort i denne tråden kan man ta for seg narkotika. Sett at det er en FFK supporter som før kampen sitter hjemme og tar amfetamin, og siden det er et veldig spennende oppgjør, er veldig ivrig på pepperet. Som kjent så blir man ofte veldig lett aggressiv, utagerende og uberegnelig i påvirkning av amfetamin. Denne FFK supporteren som sitter på pub før kampen iført FFK-drakt, blir provosert av en motstandertilhenger som bevisst går inn for å provosere, og viser null respekt for byen eller lagets supportere. Kanskje han pisser på et skjerf eller noe annet provoserende. Så blir denne FFK-supporteren forbanna, trekker kniv, og knivstikker motstandersupporteren. Dette er jo satt på spissen, akkurat som ditt eksempel er, men tror du ikke dette også ville fått oppmerksomhet i media? Tror du ikke dette hadde vært dårlig PR for FFK? Selvfølgelig, og for min del hadde jeg sett at man kunne forsikre seg om at ingen har tatt amfetamin verken om man er på  kamp, eller på byen, men sånn fungerer det ikke. Det som har relevanse til fotball og FFK er det egentlig mediene som bestemmer. Og uansett om man hadde vært PH-medlem, VIP-sesongkortinnehaver eller hjernedød casual, så hadde pressen brukt plass til dette i mediene. Uansett.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340