Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 19 aug 08, 07:50

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Er det kunnskapsløshet? Misunnelse? Eller bare et utslag av at følelsene kan ta overhånd selv for en profesjonell journalist?

Det er vel heller en noe klønete spissformulering.

De fleste av oss har vel spilt fotball, men på hobbynivå.

Det å se noen få lov til å tjene 3 millioner i året (uten sammenlikning forøvrig, men se på drittungene i england som tjener en million per uke - eller spillere som Gamst Pedersen som ligger på 500.000 i uka - mer enn en gjennomsnittlig industriarbeider i året...) og samtidig oppføre seg som om man er tre år og noen har stjålet favortittbilen deres, kan jo få selv en ellers sindig journalist til å kvesse kniven.

Hvis vi tar utgangspunkt i en lønn på 500.000 per år, må en person, inkludert 5% lønnsvekst per år, jobbe i 29 år (!) før man når årslønna til John Carew. Eller 26,5 år for Gamstens.  I tillegg har det vært snakk om at lønna i PL er etter skatt, men det gjelder kanskje ikke alle.

Nå skal vi heller ikke sammenlikne PL med norsk fotball, men tatt i betraktning arbeidsinnsats i form av tid er det vel lov å si at mange fotballspillere - også i norge - tjener "noe" i overkant bra...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340