Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 15 aug 08, 17:22
Endret: 15 aug 08, 17:22
Endret av: FlightOfTheRat

"De satser ikke på å vinne noe, og ser ut til å slå seg til ro med å være en middelhavsfarer."

- sitat Wehrman

 Det var nettopp derfor jeg hadde så sansen for Morgan Andersen. Jeg vet at fyren er og var kontroversiell, med sine svaktheter og tvilsomme sider. Men han hadde ambisjoner, for pokker! Morgan Andersen våget å sikte høyt. Han trakk storspillere til klubben og bygget på bare et år et fundament for at FFK kunne bli en toppklubb i norsk fotball.

Noe som er fullt mulig med det potensialet FFK har, med tanke på publikumsoppslutning osv.

Etter at MA sluttet så har klubben klart seg bra en stund, og fortsatt i det ambisiøse men realistiske sporet som MA etablerte.

Men nå ble jeg plutselig usikker igjen. Skal man risikere å miste Wehrman før tiden fordi man gnier på ett år til eller fra??? Det var jo akkurat den tabben LSK gjorde! Greit at man ikke skal være for lettsindige i forhandlinger, men uten at jeg kjenner denne saken mer enn via mediene, så lukter dette amatøridioti fra laveste hylle.

I tillegg kommer det fram at Espen Hoff hadde snudd og var interessert i en overgang til FFK, men så sier FFK nei fordi han vil ha litt mer lønn enn FFK hadde tenkt seg? Hva inn i svarteste granskauen er det for tåpeligheter? Hoff er ung, norsk, og fryktelig god. Og han ville utfylle et stort sort hull i FFKs stall. Også sier man nei takk pga noen småkroner til eller fra? Enten har Hoff hatt et vanvittig lønnskrav, eller så er dette vanvittig idiotisk fra FFKs side.

Den eneste måten for en klubb å komme økonomisk ovenpå er gjennom sportslig suksess. Begynner man med å fjerne alle muligheter for slik suksess så graver man sin egen økonomiske grav.

 Nei nå er jeg spent på hva FFK gjør framover. Jeg forventer ikke at FFK skal vinne gull i år. Jeg blir ikke skuffet over en fjerde eller femte plass, selv om jeg håper og tror en medalje kan være innen rekkevidde .

Men hvis jeg ser at FFK ikke fortsetter å satse ambisiøst, så blir ikke jeg den siste som vender FFK ryggen. Jeg kommer ikke til å bli den eneste heller .

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f