Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

effeffk

Knøttespiller
Ble medlem: 16 jan 07
Innlegg: 34

Lagt til: 15 aug 08, 16:31

Opprinnelig postet av Holters

Er det seriøst ingen som som forstår at det også er økonomi med i bildet her? Hadde Wehrman villet spille for 1 krone årlig, så hadde han hadde en treårskontrakt allerede!!

FFK er en fattig klubb som sliter enormt økonomisk. Hvor mange ganger må man skrive det her inne før folk begynner å få opp øya? Inntektene er for lave, driftskostnadene for øye, og i tillegg har/hadde FFK problemer med mye kortsiktig gjeld.

Dette er allment kjent. FFK er en klubb som lever fra hånd til munn - åraken er nevnt flere steder i tråden. Spillerkjøp er en ting - de etterfølgende lønnsutgiftene noe annet. Sånn sett gjør jo ikke Haugen annet enn jobben sin når han setter ned foten både hva gjelder Hoff og Wehrmann.

Det som er kritikkverdig er at klubbens ledelse faktisk holder publikum og samarbeidspartnere for narr. Utad snakkes det om kjøp av klassespillere og om ansettelse av profilerte sportsdirektører. Hvordan harmonerer dette med "FFK er en fattig klubb som sliter enormt økonomisk" ? Snakker man ikke sammen ? Vet ikke Grønhagen om de økonomiske realitetene.

Det er et stort problem at klubben sier en ting og gjør noe annet. Det skapes store forventninger som i realiteten ikke kan innfris som igjen skaper frustrasjon ikke bare hos publikum og supportere, men også hos spillerne.

Dersom ikke FFK klarer å øke driftsinntektene til det nivået som er nødvendig for å være et topplag har de i mine øyne bare en ting å gjøre: Senke de kortsiktige ambisjonene - antagelig med hverken Hoff eller Wehrmann på laget.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f