Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 15 aug 08, 11:47

Å få med Wehrman videre vil jeg anse som viktigere enn å signere Hoff. Wehrman er kaptein og har etter min mening vært den soleklart beste og viktigste spilleren vår i år- det blir bare tull å ikke signere ny kontrakt. De pengene må man klare å skrape sammen et sted!

For meg virker det som om steget fra liten, anonym klubb til hardtsatsende toppklubb har gått litt vel fort. Fra å leve på gamle Stadion og prøve å unngå nedrykk, er vi nå en klubb med en flunkende ny stadion som kjemper om medaljer i Tippeligaen. Og i tillegg til dette har vi begynt med en mye større markedsføring, nå får du det meste i FFKprodukter: mobil, ringetoner, trekk til data og iPod osv. Men var klubben egentlig klar for dette? Og har vi nok kompetente folk til å klare det?

Kasey uttaler jo i intervjuet at det er for få folk med fotballkompetanse i klubben, kanskje dette stemmer? Uansett, mister vi Kasey vil jeg si at det er det dummeste FFK har gjort. Dummere enn kjøp av Vuorinen og Stadheim. Man må klare å komme til enighet med Kasey og nedprioritere noe annet, så han får de pengene han vil! Med mindre han stiller helt urimelige krav..

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f