Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 15 aug 08, 11:15
Endret: 15 aug 08, 11:17
Endret av: FFK1903

Jeg tror alle i FFK, Haugen inkludert, vet hvor viktig Wehrman har vært for laget, så jeg nekter å tro at det er viljen det står på. Hva vil skje om Wehrman får viljen sin og får lønnen han vil ha? Vil da andre spillere i klubben ty til samme metode? Og hva gjør Wehrman om et år? Samme greiene om igjen? Han har tross alt vært her et snaut år og vil allerede ha høyere lønn og lengre kontrakt, hva stopper han fra å ønske det samme om et år? FFK kan ikke skrive treårskontrakter og fornye disse hvert år heller.

Jeg vil heller ha et FFK uten Wehrman, enn et FFK uten lisens neste sesong, for å sette det på spissen. Jeg tror og håper likevel at dette ordner seg, det var jo ikke lenge siden Wehrman uttalte at uthalingen var litt hans egen feil også. Jeg tror også Høili & Co ordner opp, Høili selv var vel en av pådriverne for å få han til klubben i fjor? Grönhagen visste knapt om spilleren før han ble høyaktuell.

Egentlig unødvendig av Wehrman å dra dette opp nå, vi trenger ikke noe slikt hengende over klubben nå som tilsynelatende alt går på skinner sportslig. Gi nå mannen det han fortjener innenfor de rette økonomiske rammene til klubben, det betyr ikke nødvendigvis å gi han det han krever.

Det er selvsagt veldig lett å velge side og se på hva Wehrman har betydd for klubben på den ene siden, og en ledelse som ikke vil gi han kontrakt på den andre. Hadde alle detaljene blitt lagt på bordet tror jeg likevel det ville vært vanskelig å velge side i denne saken. Wehrman kan heller ikke sette seg over klubben ved å forlange at siden han er så viktig, så skal FFK risikere økonomien for å beholde han. Har ikke klubbene pengene, så er det uprofesjonelt av australieren å utgi FFK for å være gnine for å ikke gi han det han fortjener.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f