Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 15 aug 08, 10:42
Endret: 15 aug 08, 10:54
Endret av: Holters

Ingen tvil om at Wehrman pr dags dato er FFK,s viktigste spiller, og at FFK bør gjøre det de kan for å signere en ny langtidskontrakt med han.

Men det må ikke bli slik at enkeltspillere dikterer hvordan en klubb og et styre skal opptre. Kasey har allerede en kontrakt som gjør at klubben kan vente til etter sesongen med å skrive en ny.

Ser at folk her inne som ikke har en anelse om realitetene i klubben, kaller Haugen og andre for inkompetente og amatører. For å kunne tilby en ny kontrakt, så man man faktisk ha penger til å gjøre det. FFK er en bedrift som andre bedrifter. Man kan ikke tilby kontrakter med Kvisvik eller andre, med sign on fee, og en lønn klubben ikke kan betjene, for så å be onkel Terje å dekke underskuddet man får hvert år. Det fungerer ikke lenger slik i FFK

Den eneste grunnen til at Wehrman ikke får en ny kontrakt nå, er den alvorlige økonomiske situasjonen klubben befinner seg i. Hvis man legger i potten det klubben fikk for Tarik, så går dette kun med til å dekke kortsiktig gjeld. FFK som klubb er helt avhengig av ekstern hjelp for å kunne tilby det Kasey forlanger.

At Kasey som vår kaptein går ut i media på denne måten, synes jeg er lite heldig, og skaper ingenting annet en uro. Dette burde ha vært håndert internt. Å true med at Odd kampen kan være hans siste, er kun for å legge press på klubben, noe jeg regner med fører til et nytt møte med klubben idag.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f