Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 15 aug 08, 10:16
Endret: 15 aug 08, 10:19
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av paco
Gashi og Gardar 2 viktige spillere for klubben som som var langt ifra "enorme"utgifter.Vourinen ville Eggen ha men bestemte seg for og ikke gi han muligheten.Stadheim ble en flopp men som du selv har sagt så er det vanskelig og spå fremtiden til en spiller i en ny klubb.Når det gjelder Werhman så har vel han bevist hvor viktig han er for laget.Når det gjelder stadion avtalen så er det ting som ikke har kommet frem i media.Høili som er en flink foretningsmann slakter fortsatt den avtalen og vet at FFK vil måtte betale dyrt i mange år fremmover.Du er en av de som skriker etter nye spillere og det er litt merkelig når du samtidig sier at FFK er en "fattig" klubb.Da er det jo bare og begynne og selge unna spillere da så er vi snart tilbake der vi er vant til og være

Skriker etter spillere?

Man ønsker da alltid spillere som forsterker laget som supporter! Finn noe annet å hakke på!

Men klubbøkonomien er et problem i jakten på nye spillere. Vi har gått glipp av en god del alternativer grunnet at klubben ikke har penger, og det faktum fortsetter å gjøre jakten på forsterkninger vanskeligere for klubben. Jeg tror vi fortsatt får se noen forsterkninger, men det blir langt billigere alternativer enn Espen Hoff, og lignende. Kennedy er bare aktuell som lån.

Tror folk bør stålsette seg over at dette overgangsvinduet kan ende opp med mindre kjente navn som forsterkninger.

Men de kan være gode spillere for det!

PS! Aner ikke hva du klassifiserer som "enorme utgifter". Gashi kostet over 7 mill. De "5 millionene" Morgan referte til er uten agenthonorarer og sign-on-fee. Gardar kostet 2 mill, men gikk for 100.000 mellom to klubber internt på Island like før. I tillegg tok det år og dag før han faktisk kom til klubben og holdt nivået: Altså han var lenge en løpende utgiftspost uten at FFK fikk benyttet seg av ham. Vuorinen kostet klubben sinnssyke 5,5 (!!!) mill, Stadheim 3-4 mill (minst). osv, og det er uten lønn. Floppkjøp uten like. Wehrman derimot et godt kjøp, rundt 2 mill (?), men det er ikke tvil i havet om at noen av disse innkjøpene er totalt mislykket, og har medført problemer for klubben i ettertid. De er tross alt noen av de største i hele klubbhistorien til FFK!

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f