Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 aug 08, 17:53

Skjønner frustrasjonen til TILfansen da.. Det er jo et billig straffespark, og Edvartsen er som vanlig arrogant etter avgjørelsene sine. Som dommer skal man være ydmyk, ikke arrogant.. Håndbevegelsene og ansiktsuttrykket etter at han dømte straffa, er sikkert vanskelig å svelge for TILspillere og fans.

Dessuten er han arrogant i den situasjonen hvor han truer TILspilleren(Høgli?) med rødt kort. Tar hånda mot lomma for å signalisere at han skal holde kjeft, må være vanvittig irriterende å bli dømt av en som ham..

Og så vil jeg rose Tom Høgli/Yttergård Jenssen(hvem det nå enn er) for det som kunne blitt et straffespark i 1.omgang. Synd at ikke kampen ble spilt på søndag, for da ville han fått fairplay-prisen av tv2 for ikke å falle! Hadde han falt hadde det vært straffe med en gang, når han velger å stå er det nesten umulig for Edvartsen å dømme straffe.

Likevel, å kalle Kvisvik usportslig blir vel å ta i. :) Han faller selvfølgelig litt lett, men likevel får han en klar dytt i ryggen. Tror egentlig ikke Kvisvik mente å få et straffespark, han bare falt naturlig..

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340