Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 13 aug 08, 14:44

Opprinnelig postet av HotDream

Jeg følger visst ikke så godt med, så om noen kan fortelle meg hvor mange spilleminutter Raymond har i TL i år?
Og hvor mange poeng har vi tatt i de kampene Raymond har spilt?
Hvordan ligger han ann i den interne poengligaen (mål/målgivende), og også om noen kan si meg hvor mange ganger Raymond har hatt direkte innflytelse på resultatet (ta gjerne med de gangene han eventuellt har hatt direkte innflytelse på dårlige resultater i år også, siden det tydligvis er mer "morsomt" for en god del folk her inne).
Og er det noen som har peiling på hvorfor Tarik går ut i media og vil ha med Raymond videre?
Er det kanskje også noen av "ekspertene" her inne som kan si meg hvor mange mål Raijo har scoret med Raymond på banen, og hvor mange han har scoret uten?
Noen av "ekspertene" her inne har sikkert også peiling på hva Raymond bidrar med i spillegruppa utenom kampene? Noen av dere vet jo så jævla mye om Raymond, eller?
Og sist men ikke minst; Hvilke krav skal en spiller innfri for at han skal tilbys ny konytrakt med klubben. Er det f.eks. at han helst bør være under 30 og løpe minst 8 km pr. kamp, eller er det viktig at spilleren bidrar med noe konkret som har direkte positiv innvirkning på resultatet i kampene?

Et spørsmål til: Vil vi at FFK skal spille gampefotball ala Lillestrøm og HamKam, eller vil vi ha et lag som underholder og som har plass til folk med spesielle ferdigheter?

 

Det var voldsomt til engasjement i fordel av Kvisvik da...

Du skriver likevel veldig mye bra og sikkert riktig. MEN... Ikke engang du, tror jeg, har så gode kontakter inn i FFK og de som ordner med kontraktene at du vet hva Raymond egentlig forlanger. Poenget er at man diskutere seg blå i trynet her inne og det vil være faktorer som teller for og imot. Poenget er at alt er spekulasjon så lenge en ikke har fakta på bordet. Kanskje er Raymond i ferd med å ødelegge lønsstrukturen i klubben med kravet sitt. For det er jo ikke tvil om at mannen trenger MYE penger, og det brennfort. I så måte er kanskje et slikt lønskrav lettere å svelge for en klubb som Sarspsborg, da det vil være forståelse i spillergruppe rundt at Raymond tjener MYE mer enn de andre. For han er jo tross alt egentlig en tippeligaspiller, og han er mye viktigere for Sparta enn han er i FFK for totalresultatene.I en tippeligaklubb som ligger på 2.plass på tabellen så vil det å gi Raymond høyere føre til at flere i spillerne føler seg "underbetalt" og at de i neste omgang da igjen vil kreve mer det de kanskje ville krevd uten denne lønsforhøyelsen til Kvisvik.

 

MEN hva vet jeg, i bunn og grunn så er det jo kun spekulasjoner og ingen sitter med noen Fasit. Det eneste som er sikkert er at det er vanvittig mange faktorer å ta hensyn til som kun et fåtall i klubben har oversikt over. Så kan vi andre ha meninger til vi spyr.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f