Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 12 aug 08, 12:06

Opprinnelig postet av foyn

 

Kan hende det, men tror du han hadde hatt tid til en kort prat med SA/FB hvis han hadde hatt en glad nyhet å presentere ? I følge sportslig leder i Sparta Sarpsborg har FFK's sportslige utvalg bekreftet at Kvisvik kan gå for en langsiktig kontrakt. I dette utvalget sitter vel Haugen, Grønis, Terje Jensen og en eller to til. Verden går ikke under av den grunn, men festlig å observere FFK og dets supporteres moraloppfatning.

Verden går vel ikke under for sarpsborg heller, om Raymond faktisk må fullføre kontrakten Raymond har skrevet under på. Så kan sarpsborg sparta sarpsborg fotball tegne langtiskontrakt med han fra og med kommende sesong?

Inntrykket jeg sitter med, og som Raymond selv har sagt ønsker han å avslutte karieren i FFK. Det som er litt synd er at han har urealistiske tanker om lengde på kontrakt. Han har forsøkt å presse egen klubb. Godt mulig han besinner seg nå, hvor han ser at FFK mener alvor. Kanskje de ender opp med et kompromiss? 1+1 kontrakt, så kan Raymond få ønsket sitt oppfylt, avslutte i den RødHvite drakten Laughing

Di forstår vel at han innerst inne, ikke ønsker seg til vikarligan?

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f