Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 12 aug 08, 10:39

Opprinnelig postet av Holters

Moraloppfatning?

For det første; det er ikke det minste merkelig at FFK vil ha en (forhåpentligvis bedre) erstatter klar før de slipper Kvisvik.

For det andre; dette er en bransje i kontinuerlig forandring. Man kan aldri si noe sikkert. FFK har sin fulle rett til å mene at de kan ha høyere sportslig nytte av å beholde Kvisvik ut sesongen fremfor å la han gå gratis (!) til Sparta, selv om de sa seg villige til å gjøre det dersom han fikk tilbud om en langtidskontrakt et annet sted, og de hadde en erstatter klar. Alberto Thiago (som FFK den gang ikke hadde midler til å hente) var faktisk en venstrekant.

For det tredje; overgangsvinduet er ikke stengt. Kvisvik kan fortsatt bli Sarpsborgspiller.

Dette burde for øvrig Sarpsborg ha tatt direkte med FFK, og ikke i media. Kanskje de nå oppnår at FFK i stedet setter seg på bakbeina. Litt ydmykhet overfor en storebror som faktisk ser seg villige til å slippe en så stor profil som Raymond Kvisvik gratis bør man faktisk ha.

Når det er sagt, så er alle sett fra et rent idealistisk ståsted enige i at avtaler skal holdes,

... men vi har bare fått servert én side av saken så langt.

Jeg forstår at FFK vil ha en erstatter for Kvisvik før de slipper han, men poenget er at ( ifølge Nilsen), så la ikke FFK inn noen forutsetninger når de sa ja til å slippe kvisvik før ferien. Erstatter var ikke nevnt, fordi jeg regner med at ffk mente at en overvektig og umotivert kvisvik var lett å erstatte. Nå har kvisvik kviknet til og ffk endrer forutsetningene.

Sparta sarpsborg kontaktet selvfølgelig FFK først; de skulle bare ha formalitetene i orden før de presenterte ham som ny spiller på søndagen. Da svarer FFK at de ikke overholder avtalen. Helt ok å gå til media da..

Vi får høre haugens versjon, men han virker til å ha en dårlig case..

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f