Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 07 aug 08, 21:47

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Lokal media publiserer stoff om ting som opptar flest folk. FFK er mye mer populært en stjernen (sånn er det bare) og derfor er det mer naturlig å skrive mer om FFK en om Stjernen.....

At landslaget hadde et blaff av storhet i forrige VM tror jeg ikke kommer til å ha enormt mye å si for publikumstallet i stjernehallen. På landslags kamper, ja, kanskje.... Men jeg tror desverre at den norske landslagshockeyen faller igjennom i neste VM. For så gode som vi var i forrige VM er vi rett og slett ikke!
Men det er ikke det som skal diskuteres her... så tilbake til det jeg vil ha en debatt om:


Hvordan skal stjernen få flere folk i stjernehallen på kamp?!

Ett grep er allerede tatt, stjernen har valgt å legge en del kamper til lørdag, vekk fra FFK's kamper.. Lurt, men det holder nok ikke med å bare gjøre det.

Du nevner mer show rundt kampene, okay, hva tenker du på? Show før kamp er vel nærmest dødfødt? De fleste står jo å røyker frem til pucken droppes (nesten)... Show under kampene er greit, i pauser tenker du på? At 13 årige duskedamer står å vifter er langt fra nok til å trekke store mengder folk opp dit ihvertfall...

Men å lage litt action rundt pressentasjon av laget (droppe fadder og sponsor greia bak hvert navn muligens kunne gjort akkurat denne delen litt spenstigere... )..

Ha spotlight på målscoreren.... Kanksje??

 

Også ett spørsmål: Hva er rockyhocky???? hehe...

 

Men hvorfor stiller du spørsmål om tomme tribuner i Stjernehallen da, når du tydeligvis allerede vet svaret? Fordi FFK er hottest i by'n så er det ikke lov å skrive om noe annet også? Med all respekt for FFK, men jeg blir skuffa over FB når det er 15 sider om hvordan "Super-Ray" knyter lissa på skoa sine, og bare en liten notis om at Stjernen f.eks har fått en ny spiller eller to. Demokraten er heldigvis ikke så ille.

Å kalle innsatsen i forrige VM for et blaff, viser jo bare at du ikke følger med på hockeysporten overhodet. Norge har gått fra å kjøre heis mellom A- og B-pulja, til å etablere seg som en A-nasjon. Landslaget har hevet seg og spilt bedre og bedre for hvert VM som har gått, og som kulminerte med å gå videre fra gruppespillet i år. Mange talenter har kommet frem, tre stk ble blant annet draftet til NHL, man ryster flere og flere hockeystorheter på landslagsbasis. På klubbsiden bygges det flere og flere haller rundt omkring, f.eks Narvik, Moss, Haugesund osv, det satses mye mer på unge talenter og mange av dem får mye spilletid på sine respektive lag, noen av dem blir også plukket opp av svenske eliteserielag. Så jeg vil gjerne se en begrunnelse for hvorfor du mener dette skulle være et blaff, og man ikke skulle klare å gjenta det i neste års VM?

Hvorfor skulle show før kamp være dødfødt? Det kommer helt an på HVA slags show du legger opp til det. En gjeng unger som synger et eller annet ræl er det selvsagt ingen som bryr seg om. Det må være et seriøst band med rockemusikk eller som VIF gjorde, straffekonkurranse med gamle helter - det må uansett være noe hockeyrelatert som voksne mennesker kan ta glede av og ikke bare barna. Finner man på noe spennende nok, så står ikke folk ute og røyker. Show under kampene hjelper jo null og niks, da skal man følge med på kampen. Om du mener at man skal støtte laget, så nevner jeg ikke det da jeg tar det for gitt. Show i pausene er noe annet, se hva jeg skrev om show før kampene. Nå er vel ikke akkurat duskedamene 13 år. Jeg har ingenting i mot at de er der, mange lag som har duskedamer - men jeg legger ikke det under noen form for show som trekker folk til hallen.

Action rundt presentasjon av spillerne? Og gjøre som speakeren i Comet gjør da, bruke 30 minutter på å lese lagoppstillinga? Til og med sarpingene vet bedre enn å gjøre det. Å droppe fadderordninga, blir som å kutte ut inntekter, og det er vel ikke det du vil? Spotlight på målscoreren? Unødvendige utgifter, og trekker ikke folk til hallen likevel. En ting man kunne gjort var kanskje å fornye musikken i hallen, kutte ut all disko'n og spille bare rock og typisk hockeymusikk det er lett å klappe i takt til - slikt skaper stemning. En litt mer partisk speaker, a la han som er speaker på JordalUllevaal. Supportere som støtter laget sitt høylytt gjennom hele kampen, og er med på å skape stemning. Spiller laget bra, fansen lager god stemning krydret med litt hockeyrelatert show før kampen og i pausene - slikt trekker folk.

"rockyhocky"? Jeg skrev da vitterlig rockehockey, og du har tydeligvis vært altfor lite i Stjernehallen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340