Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 07 aug 08, 20:27
Endret: 08 aug 08, 20:30
Endret av: MadMax

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Flott at Stjernen har tatt tak! Da er det jo bare opp til komunen da! Herlig!

Jeg reagerte bare når MadMax skrev at "litt av skylden legger jeg faktisk på FFK".... Om ikke det er å legge litt av skylden på FFK så vet ikke jeg....

Det jeg uansett mente var at stjernen, men dagens hall burde gjøre mer for å tiltrekke publikum til stjernehallen. Selvom vi nok må innse at å trekke fult hus til stjernehallen nesten er umulig... (jeg vet det høres litt frekt ut, men tror det er sant!) Selv i sølvsesongen for noen sessonger siden var gjennomsnittet under 1500 !!

Jeg nevner igjen sparta som trekker 1600 til første istrening(!!!!!!!!!!!!)
Bare det kunne kanskje skaffet litt blest rundt laget?! En skikkelig pressentasjon av alle spillerne når isen legges i stjernehallen !?

 

Ikke vet jeg.. men mens vi venter på ny hall, kanskje vi bør komme med tiltak som kan trekke flere folk for å se byens iskrigere!!!!!! For jeg syns det er ille at det er flere sarpinger i stjernehallen på lokaloppgjøra en det er Fredrikstadfolk!!

 

Ja, jeg synes FFK må ta LITT av skylden. Jeg klandrer da dem ikke for å ha suksess, langt derifra. Det som er poenget er at pga FFKs suksess, så har lokalmedia og kommunen en tendens til å glemme at det finnes andre idrettslag i distriktet.

Det er ikke umulig å trekke fullt hus i Stjernehallen heller, eller i noen av landets hockeyhaller egentlig. Man ser jo en økning allerede rundt omkring i hallene takket være landslagets imponerende innsats i VM, samt satsinga på klubbhockeyen av SportN. Personlig synes jeg TV2 burde satse på å ta over rettighetene, nå som de har mistet fotballen, og dermed sørge for enda mer dekning. Men til og med VG og Dagbladet har jo kommet seg, og skriver om mye mer enn bare det negative. Man må bare fortsette den trenden, samt gi mer støtte til NIHF - så ser man fort fulle haller i hele ligaen. Til og med utenlandske spillere som kommer hit sier de blir overraska over nivået.

Sparta har alltid trukket folk til sin første istrening. Det er tradisjon i smurfeland det, på samme måte som at Stjernen alltid taper mot dem i første treningskamp og at sarpingene er norgesmestre i august. Selv i sølvsesongen til Stjernen var det lite folk på treninger og treningskamper - slik har det alltid vært og jeg tror ikke man får forandret på det heller. Men en presentasjon av spillerne vil nok være en glup i det, men jeg kan heller se for meg at man lager litt show som man hadde i Østfoldhallen før. Bring hockeysporten og spillerne ut der folk her, reklamer for sporten og brått så kan det trekke kanskje et par hundre ekstra i hallen.

Jeg synes heller ikke det er noe moro at det er flere sarpinger enn fredrikstadfolk på lokaloppgjøra, men det blir fort sånn når det ene laget sliter. Det var nok ikke flust med smurfer på tribunene den sesongen de tapte 20-0 for Storhamar heller. Man trenger mer markedsføring i lokalmedia og byen generelt, bringe sporten ut til folk (noe jeg tror Bergstrøm vil være god på). Men man trenger også mer show i hallen før og under kampene - og da snakker jeg ikke om rockehockey og slikt crap.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340