Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 05 aug 08, 19:57

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Det spenstige er jo at mens stjernen spillere konkurer om å sette sammen en strandstol fortest, så går sparta spillerne på is...... mulig jeg er den eneste som syns da at sparta har et ørlite forsprang....

 

En annen ting jeg reagerer på er at mens de bygger ekstra hall, setter inn "mediakube" og ruster opp sparta amfi, så står stjernen igjen med den samme gamle hallen.... På tide å gjøre noe ekstra for interessen for hockey i Fredrikstad også kanskje?

Hva med å begynne å tenke litt på publikum som faktisk går i stjernehallen?
1. Sitte på langsiden er jo en plage og en pine, sitter en på bakerste rad smeller man hue i taket om en reiser seg litt kjapt ( ofte i hockey!!!!) og sitter man helt fremme har man knea til personen bak i nakken hele kampen. Å sitte midt på feltet er uaktuelt for en på min størelse ihvertfall, trang både iforhold til stolene ved siden av, bak og forran.

2. Et lydanlegg hvor høytalerne står gjemt bak reklame plakater i taket. Og sitter man på de rette plassene ser man ikke lystavla engang...

 

Den strandstolen var vel heller et dårlig valg av bilde av FB, men teambuidlingsturen til Hankø er jo blitt en tradisjon i Stjernen og en helt grei måte å la spillerne bli kjent med hverandre og få sammensveiset troppen.

Hva hallen angår så trenger man selvsagt en ny hall, men det er bare en instans det står på - kommunen. Investorer og Stjernen har stått klare i lengre tid, men politikerne får aldri ut finger'n og finner en tomt. Litt av skylden legger jeg faktisk også på FFK, selvsagt positivt med FFKs suksess, men kommunen har dermed fort fått en tendens til å glemme annen idrett i området. Jada, FFK trekker flere tilskuere osv...osv..osv..men du skjønner poenget mitt.

Hva laget denne sesongen angår, så stiller nok Stjernen et mye sterkere lag ja, mange spillere som kan produsere en del poeng. Spesielt spent på Wehn og Sochor personlig. Stjernen kan vel nesten, sammen med Oilers, regnes som vinnerne på overgangsmarkedet i år. Man bør klare en plassering blant topp 5 i år synes jeg. Av våre rivaler tror jeg Comet vil skuffe stort pga økonomiske problemer. Sparta synes jeg ser svakere ut enn i fjor, fremdeles et sterkt lag på papiret selvsagt, men jeg synes de ser svakere ut enn i forhold til i fjor.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340