Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ispigg

Bedriftsspiller
Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 18

Lagt til: 19 mai 04, 11:25
Endret: 19 mai 04, 11:27
Opprinnelig postet av Funk1
Right. Man må ha en forsanger som står foran, som alle kan se, og følge med på. Jeg har heldigvis ikke menget med mange andre supportere, men i fjor sto jeg og horet sammen med Kjernen på en kamp på Ullevål (aldri mer!!) Der fungerte det svært godt med en forsanger som sto foran og dro igang allsang. Det blir feil med fem seks folk som starter på forskjellig tidspunkt, og synger forskjellige sanger. Da vet man jo ikke hvem man skal følge.

Derfor tror jeg også det er en dårlig ide å ha forsangere både foran OG bak. Hvordan skal de kommunisere seg imellom? Høres kaotisk ut.



Enig i det Funk1, vi bør ha ett sted hvor forsangere begynner. Poenget er vel at alle må innrette seg etter ideen om at det er kun der man starter å synge slik at alle synger samme sang.

En annen ting jeg synes virker noe håpløst er all hetsen mot dommer og motspillere når det går litt mot FFK. `Dommern er rævva` osv har ikke stil, dog vi kommer aldri unna sånne sanger uansett. Poenget mitt er at jeg ofte synes PH konsentrerer seg mest om å prakke ned på noen fremfor å heie fram FFK. PH skal gi sin støtte i medgang som i motgang, til nå støtter vi laget i medgang og prakker ned motstandere/dommere når det gåri motbakke for FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340