Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 29 jul 08, 12:03

Merkelige avgjørelser av Øvrebø, spesielt utvisninga av Ringberg- men også det andre gule kortet til Søgård. Ikke tvil om at det er en obstruksjon, men gult kort?

I går løp Adriano Munoz en gang bort til Edvartsen og mente en motspiller skulle hatt gult kort, han ble ikke belønnet for "løpet sitt" med noe som helst kort.. Ringberg er dessuten kaptein, og må få lov til å ytre sin mening ovenfor Øvrebø. Øvrebø har selvfølgelig lovverket på sin side, men han ødelegger fotballkamper hvis han fortsetter å følge reglene til punkt og prikke på den måten.

Edvartsen har en soleklar feil på det røde kortet, ingen tvil om. Men tv2kommentatorene mente at han hadde rådført seg med assistentdommeren, og han uttalte etter kampen at det var en feil fra dommerteamet sin side- derfor tror jeg det er linjedommeren som mente det var rødt. Syns måten han legger seg flat etter kampen på er veldig bra, flott med folk som tar selvkritikk!

Ellers syns jeg Øvrebøs kommentar om at "Ringberg tar sitt raskeste løp gjennom hele kampen" var kjempebra! Morsomt at dommerne "tar igjen" litt! :)

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340