Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 25 jul 08, 13:28

Helt enig med RuneT. Det handler om faktisk om respekt for andre mennesker og medmenneskelighet. Jeg tør påstå at ingen av Stabæksupporterne vet noe om forholdene til Raymond rundt økonomi og annet, og da blir det patetisk å komme med sånne bemerkninger.

Tull med at Raymond er feit og sånn, syns jeg er helt greit. Da går det på Raymond som fotballspiller, og der er "alt" lov. Det må uansett gå et skille mellom fotballspilleren Raymond Kvisvik og privatpersonen Raymond Kvisvik(dette gjelder for alle fotballspillere og idrettsutøvere forøvrig).

Uansett, syns det er merkelig om dette er grunnen til at han satt seg på tribuna. Dette forteller kanskje litt om Raymonds motivasjon? En Raymond i en klubb han trives i ville sikkert ønsket å komme utpå og "hevne" seg på Stabæksupporterne, en Raymond i en klubb der han er misfornøyd setter seg kanskje på tribuna...?

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340