Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 jul 08, 13:55

Som FFK-elsker syns jeg det var en fantastisk kamp og det er utrolig gøy å være på toppen! Spesielt syns jeg målet til Tarik er meget bra. Oppspill fra back på Tarik i mellomrommet som flikker ut til Ramberg. Så fortsetter Tarik løpet i steden for å stå stille, får ballen tilbake og har en nydelig avslutning!

Som fotballelsker derimot, var det helt forferdelig å se på LSK. Se på målet til Barsom, foreksempel. Espen Søgård som er høyreback ligger nesten helt over på venstrekanten og Barsom får ligge helt fritt. En god defensivt kantspiller ville også luktet den og dekket opp Barsom, men det er Søgårds feil. Dårlig sideforskyvning, elendig press på ballfører og ingen vilje til å vinne ballene oppsummerer forsvaret deres på en grei måte.

Midtbanen er også helt forferdelig. Selvom Brenne har vært dårlig, hvorfor kom han ikke innpå? Bjørkøy og Mouelhi er rett og slett ræva, det samme med kantene. Bjørn Helge Riise er en skikkelig klyse som skal ha ballen rett i beina, hvis ikke gidder han ikke prøve å løpe etter den. LSK dret seg noe så sinnsykt ut når de solgte Wehrman og Stefanutto, se bare på åssen Steinar Pedersen spiller..

Så man kan godt gi FFK ros for flott pasningsspill, noe de også hadde. Men 1-0 målet ville aldri kommet hvis Riseth hadde gitt alt, 2-0 målet er vanskelig å stoppe når Tarik først får ballen, men det er lavt press i forkant. 3-0målet er beskrevet i overkant. 4-0 målet står de og gambler på offside og orker ikke følge Gardar, og Molskred står passiv på streken. I tillegg har du jo sjansene til Tarik, Ramberg, Gardar og Tegström i 2.omgang.

Og når LSK først får ballen er det jo komikveld.. De er blottet for selvtillitt og spiller ballen i panikk opp mot Occean. Det var helt komisk å se på Riseth og Kippe, ofte når de hadde ballen kunne de spilt via backene eller midten, men valgte å kline opp mot Occean. Occean mot Piiroja vet vel alle åssen går.. Flaut å se på LSK, men moro å være på toppen med flest scorede mål i Tippeligaen! :D

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340