Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 14 jul 08, 12:57

Opprinnelig postet av Magnum

Det finnes folk i Fredrikstad - og også her på forumet - som syns det er litt kult med sånne "tøffe gutter" som kaster vimpler i elva og lager litt leven. Disse syns gjerene også at hat er fint og at barnefamilier på fotballkamp er en skam.

Drittsekker og idioter finnes overalt. De som kommer på besøk bør ikke ignoreres eller tolereres, og selvfølgelig skal vi ikke slutte å pynte byen fordi en bortesupporter kanskje syns det er litt hjerteskjærende å se vimpelen til fotballaget i den byen han besøker. De som allerede er her bør heller ikke ignoreres eller tolereres eller strykes med hårene, men konfronteres.

Ikke helt samme topic (sjøl om de nok kan relateres): Det er ironisk at de som mener at det som foregår på tribunen nesten (eller faktisk?) til og med er viktigere enn det som foregår på banen, og som mener at en ikke er ordentlig fotballsupporter før en synger og hopper i nitti minutter pluss pause og en halvtime på hver side av kampen, faktisk ser ut til å bidra til at det er mindre liv på (Plankehaugen-)tribunen enn noen gang... De vil selvfølgelig mene at det er resten av "Tantehaugen" og alle andre det er noe gærnt med. Men noen her og der har nok behov for en liten reality check.

 

Så enig så enig!!!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

*14.05.08 - Bethina* :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f