Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 14 jul 08, 00:40

du er neppe alene. vi mennesker er skrudd sammen annerledes(heldigvis) og enkelte er langt mer positive enn andre og vica versa. nøkternhet, edruelighet, realisme kan nevnes. men fakta er at vi spiller strålende fotball og fortjener å lede TL etter halvspilt serie. en fantastisk prestasjon met et spillermateriale som i utgangspunktet ikke er godt nok for gull/gullstrid.

 

trodde på en særdeles tung periode etter ferien med enga, lsk og brann hjemme, viking, stabæk og enga borte. så langt er det fantastisk å kunne notere 7p. de 3neste kampene blir enda hardere og tror ikke denne gangen heller at ffk skal ta så mye poeng.stabæk borte sier seg selv å være vrient. fordel for oss at stabæk trøbler etter ferien og mangler annan. videre er brann et lag ffk sliter tungt mot, minnes den forferdelig kampen mot dem på stadion ifjor(1-4). fordelen her er at brann er dårligere enn ifjor og ffk bedre. mot enga på ullevaal blir også tøft ettersom enga nå virker å være på gang. ingen tvil om at de besitter norges kanskje beste tropp(især i bredden) sammen med rbk.

 

leder ffk etter de 3neste serierundene vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg....kan bare ikke se det for meg...og ja plaskesak: det er flere som får søvnen(dog gledelig) noe forstyrret av en glitrende gardar og et kompakt og solid ffk lag.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f