Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 13 jul 08, 23:33

Opprinnelig postet av Nugattistjerna

Man skal jo ikke banne i kirken, men jeg synes kanarifansen var herlig sjølironiske rundt 80 minutter når de sang: "later som vi scorer mål...... 3-2-1" og deretter juber noe hemningsløst. Helt konge, har ikke sett noe sånt før. De går klanen en høy gang.

Når vi først er inne på kirken så ble jeg salig under kampen i dag. Dette var digg....

den jubelen var ironisk ment mot egen spiller, feiring hver gang moldskred traff rent(delvis rent) på ballen. horribelt svak keeper de har...vi derimot har en strålende opplagt tommy runar!ellers godt å slå 110% usympatiske lsk: fjørtoft, kippe, riseth, søgård, occean, bh riise, etc. og etc. prøver meg på en børs(var dog litt for opptatt med å synge på min første hjemmekamp for året!!

 

tommy runar  6  lsk skaper knapt noe, men runar er hele tiden våken og rensker bra unna med utboksinger. setter også hurtig igang spillet ut mot backene, især mot pac. holder de ballene som kommer i et fast grep og jeg må innrømme at han overrasker meg om dagen...

 

pac  6  bidrar bra offensivt, full kontroll defensivt. pac gjør sin beste sesong i ffk i en alder av 33, artig!håper han sigeneres på en ny ettårskontrakt snarest!!

 

piiroja  6  gjør en glimrende ryddejobb, tar occean ut av kampen, blør for klubben i sitt hjerte!

 

gerrbrand  5  gjør tingene bra før han må ut med skade, la oss håpe det ikke blir langvarig...

 

ophaug  6 er som raio nærme en 7er på børsen, glitrende i "krige situasjonene", en knallbra stopper men løser også begge backrollene med bravur. en intelligent fotballspiller.

 

thomassen  5  gjør en bra jobb, starter litt nervøst men kriger og blør for drakta hele veien, burde hatt assist hadde det ikke vært for en arrogant tarik i sluttminuttene.

 

ramberg 6   meget god teknikk, fine og trygge pasninger, kjenner medspillerne godt-det er tydelig utpå der, assist. 

 

kasey  7  er i strålende form, vinner ALT av dueller, delegerer, kriger, blør, sentrer, takler. fantastisk kaptein, kan knapt sammenlignes med fjorårets kaptein bjørkøy!!

 

gashi  5   gjør en god jobb, kriger som alltid for medspillerne og publikum. mangler litt på det offensive men det kommer utover på høsten.

 

barsom  5  flott mål og flott pasning på 4-0målet(dog mulig han slår i fullstendig blinde) som redder ham fra en 4er. ellers forstår jeg ikke hvorfor han gang på gang skal crosse ballen mot motsatt flanke...han når jo ikke fram!og vi får brudd mot oss når vi står høyt, heldigvis var det lsk vi møtte....

 

tarik  6  fantastisk scoring!!et aktivum til tider, trekkes 1p på børsen grunnet hans 3arrogante avslutninger i 2omg, dumt å score alene med keeper...målforskjell ekstremt viktig i en liga som ikke avgjøres på innbyrdes, men på målforskjell ved poenglikhet. og det vil vi se i en slik jevn liga som TL er i år.

 

gardaaaaar!!  8  banens gigant, kriger inn 1-0 på fantastisk innsats ala toth. kjipper VAKKERT inn 2-0 etter et bra initiativ, assist til 3-0 målet. TLs beste oppspillspunkt akkurat nå. iskald avslutter, jobber som en galeislave.

 

tegstrøm gjør et meget friskt innhopp med bl.a. flere flotte initiativ og et perleskudd i innsiden av stanga og ut. kvisvik kunne brått fått 2-3 assist etter flere krempasninger mot især nevnte tegan og tarik. en fantastisk joker i sluttmunittene hvor vi ser utrolig mange slitne ben og huer.

 

vi fikk vel ikke kort idag heller?PERFEKT!!eneste negative er skaden til patrick, han er ekstremt viktig for laget!!!

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f