Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 07 jul 08, 21:14

i utgangspunktet er jeg meget godt fornøyd med U borte mot et av norges beste lag.men samtidig bittert at viking som knapt skaper sjanser på hjemmebane scorer på et innlegg...vanskelg for runar i den situasjonen, det målet er jo en "klassiker" som skjer relativt ofte. wallace med hue i rævva, takler vingspiller som er vendt bort fra ffk målet. faen!!får vel 2kampers suspensjon, 1 for 3gule, og 1 for det røde...komisk...thomassen som vback framover...

 

spillerbørs:

 

tommy runar  5  imponerer uten å måtte gjøre en eneste kvalifisert redning så og si, gode boksinger, sikker utsparks fot, dirigerer bra bak, ser klønete ut på baklengsmålet men det der skjer ofte.

 

pac  5  bra kamp av pac, solid defensivt, mister ødegaard et par ganger men det må vi nesten regne med mot en av norges beste vinger. ikke like mye med offensivt i et for dagen forsiktig(men klokt) fredrikstad lag.

 

raio  6  kriger som en helt idag, vinner masse dueller, blør for drakta. spiller hele tiden uten risiko og kunne kanskje ved enkelte tilfeller sentret ballen framfor å måke den opp til evnhver tid...

 

ophaug 5  gjør jobben sin greit, sliter litt med tempoet, men henter det inn på erfaring og rutine.

 

wallace  4  mister 1.5karakter grunnet tåpelig rødt kort. spiler meget solid før det og fortsetter fremgangen i det defensive arbeidet, både ved posisjoneringen og mann mot mann. nå blir det 2kamper uten vback-yeah!

 

ramberg  5  helt ok jobb, sikker med ball, er han som er med framover-ikke barsom. nok engang uheldig med at et langskudd smeller i stolpe ut....jobber bra

 

gashi  5 Ok jobb,løper og kriger masse. et par fine initiativ offensivt,men trøbler med ballen i beina idag.

 

wehrmann  7 utvilsomt banens beste!!kriger og blør for drakta!NY KONTRAKT NÅ!usedvanlig viktig brikke i ffk, limet i den defensvie orienteringen. samt meget bra pasningsspill-spiller trygge og sikre baller.

 

barsom  2  RÆVVA!ingenting stemmer, innsats mangler, teknikk mangler, basiske ferdigheter mangler, fotballforståelse mangler. hva skjer med barsom??

 

gardar  5  sliter og river på topp under vanskelige arbeidsforhold, scorer et flott mål og kunne hatt minst ett til etter noen ok muligheter.

 

tarik  4  lite med idag, jobber heller ikke for å bli involvert

 

kvisvik gjør et helt ok innhopp-hverken fugl eller fisk. tegstrøm kunne jo kanskje løpt når han først kom inn?thomassen herjet på vback i 4minLaughing

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340