Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 05 jul 08, 19:40

Opprinnelig postet av bjorn

Godt sagt, jeg blir lettere irrititert og vanskelig når folk kommer med karakteristikker av FFK som er helt på jordet, spesielt når det kommer fra personer som åpenbart ikke vet hva FFK står for.

Det er nok i desperasjonen over at favorittspilleren er ferdig, ja.

Har aldri sagt Raymond ikke er en god spiller, for det er han, men det holder ikke lenger å slå etpar gode pasninger innimelllom og flere poenger. Føler jeg er ganske lei av å gjenta det samme...

Bare for å ta et eksempel, så utnyttet Vålerenga at Raymond var på banen til fulle, og vi ville blitt straffet flere ganger enn én av et bedre lag.

 

Når han i tillegg har mistet all fornuft og stiller ultimatum om treårskontrakt er flausen komplett.

 

Forstår du er litt lei av "karakteristikker av FFK", spesielt om du oppfatter dem som lite treffende. Men nå var det ikke mitt poeng å karakterisere dagens FFK, snarere å bruke Kvisviks stil og kvaliteter som eksempel på den type fotball jeg liker at FFK kontinuerlig streber etter å fremdyrke. Akkurat der tror jeg vi langt på vei er enige angående fotball, så får vi heller være uenige i spørsmålet om Kvisvik fremdeles er god nok til å fortjene å bli satset på.

Men når du sier at et bedre lag en VIF ville ha straffet oss hardere, så lurer jeg litt på hvor i Norge du finner så veldig mye bedre lag enn VIF. Om de ikke er i stand til å straffe FFKs bruk av Kvisvik bedre enn de gjør, så ser jeg det som et tegn på at Kvisvik fremdeles er god nok for TL.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340