Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

skruknott

Knøttespiller
Ble medlem: 30 apr 04
Innlegg: 27

Lagt til: 15 mai 04, 14:16
I et lagspill er det en selvfølge at alle er helt fri for såkalte sleivspark i medisinskapet. Hadde det ikke vært for at man må sette slike grenser kunne enkelte lag ha spekulert i å ha en "over-bola satan" på banen til en hver tid. En ny hver gang.. Nei det går ikke. Forstår at det er fortvilelse i Kamma om dagen, og at dette selvsagt ikke er ønskelig. Hvis man ikke ønsker seg liknende situasjoner får man kanskje se litt på internsystemene, og kvalitetssikringa over det produktet de leverer på banen. Dette kan gjennomføres ved å teste spillerne med et hyppig intervall internt, for å hindre forekomst overhodet, + å unngå at det slipper ut eksternt (det samme system som nordsjø, maritim, olje/gass og offshorenæringa + sikkert menge andre i næringslivet foretar seg). Det må da ligge et ansvar på en fotballklubb som tilsier at de skal stille med 11 nyktre mann på banen?

Leser forøvrig at flere mener på at siden det er kun en og ikke to spillere som er dopet slipper laget poengstraff? Etter mitt syn en snodig tanke. Vi må jo ha nulltoleranse! I en hver annen lagsport, ville det blitt en kollektiv og en individuell straff. Så vidt meg bekjent er ikke dette en sak vi har hatt noe særlig av i de lagsportene i norge med flest deltagere av gangen.(og takk for det) og har lite å referere til, men si f.eks skistafetter o.l. Selv om det er ferre deltagere, så kan man ikke tillate at det er snusk?!!

Beklager Kamma, tror hele fredrikstad støtter dere.. dette kunne ha skjedd hvor som helst, men denne gangen var det dere.. håper det løser seg på best mulig måte..

---------------------------

ære være plankeb........


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340