Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 03 jul 08, 03:33

Jeg følger visst ikke så godt med, så om noen kan fortelle meg hvor mange spilleminutter Raymond har i TL i år?
Og hvor mange poeng har vi tatt i de kampene Raymond har spilt?
Hvordan ligger han ann i den interne poengligaen (mål/målgivende), og også om noen kan si meg hvor mange ganger Raymond har hatt direkte innflytelse på resultatet (ta gjerne med de gangene han eventuellt har hatt direkte innflytelse på dårlige resultater i år også, siden det tydligvis er mer "morsomt" for en god del folk her inne).
Og er det noen som har peiling på hvorfor Tarik går ut i media og vil ha med Raymond videre?
Er det kanskje også noen av "ekspertene" her inne som kan si meg hvor mange mål Raijo har scoret med Raymond på banen, og hvor mange han har scoret uten?
Noen av "ekspertene" her inne har sikkert også peiling på hva Raymond bidrar med i spillegruppa utenom kampene? Noen av dere vet jo så jævla mye om Raymond, eller?
Og sist men ikke minst; Hvilke krav skal en spiller innfri for at han skal tilbys ny konytrakt med klubben. Er det f.eks. at han helst bør være under 30 og løpe minst 8 km pr. kamp, eller er det viktig at spilleren bidrar med noe konkret som har direkte positiv innvirkning på resultatet i kampene?

Et spørsmål til: Vil vi at FFK skal spille gampefotball ala Lillestrøm og HamKam, eller vil vi ha et lag som underholder og som har plass til folk med spesielle ferdigheter?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340