Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 01 jul 08, 20:12

Opprinnelig postet av vedkasse

Har de kommet med stygge kommentarer til en kvinne pga hun er kvinne er det direkte uakseptabelt(men igjen, er det stygt å si at fotball er for menn?).

Det er helt klart etter min mening uakseptabelt og stygt å komme med en sånn kommentar. Når skal vi få full likestilling hvis damer ikke føler seg velkomne på noe som skal være så hyggelig som en fotballkamp?

 Det handler om at fotball er en ting som har stor innvirkning på resten av samfunnet vårt, over hele jorden. Noen bruker fotball som en arena hvor de kan få ut aggresjon ved å kaste vimpler i en elv på pur faen, men fotballen bør brukes på en helt annen måte. Kan vi bidra til større aksept av kvinner(feks. ved å satse mer på damefotball som tv2 har gjort) i fotballen, vil det prege resten av samfunnet og ha en positiv effekt!

Til de som påstår at vi må tilpasse oss etter hvilke supportergrupper som kommer på besøk, er jeg delvis enig. Politistyrken må være større, og det må være høyere sikkerhet. Noe det faktisk var. Det er første gang jeg har sett politibåt i ælva og sikkerhetskontrollen for å komme inn på Stadion var langt bedre.

Men, at man ikke kan pynte byen til en folkefest fordi man skal være redd for at noen ødelegger blir for dumt. Da lar man jo hærverk vinne! Og hvorfor skal vi, som et par nevner, måtte tåle at flaggene kastes i vannet? Ikke det at flaggene er dyre eller noe sånt, men det er prinsippsak. Hærverk skal rett og slett ikke forekomme, og hvertfall ikke i en fotballsammenheng.

Man ser jo hvor mye negativ oppmerksomhet dette desverre får. Denne tråden er vel diskutert mer enn "etter kamp-tråden", pga noen få mennesker som desverre måtte bruke fotball som en arena for å få ut aggresjon.

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f