Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 01 jul 08, 12:48

Selvom man ikke kan genierklære etter en kamp, mener jeg at Raymond Kvisvik er en såpass viktig spiller for FFK at han trenger ny kontrakt. Det er faktisk første gang på en god stund at FFK har hatt mer variasjon i angrepsspillet sitt, og ikke blitt stående og stange hele tiden. Tilfeldig? Det tror jeg ikke.

Så kan man alltids mase om hvor defensiv Kvisvik er eller ikke, hvor mye han veier og hvor mye penger han har i gjeld.. Skal jeg være ærlig, så driter jeg i det i en kamp som dette. Vi har Kasey Wehrman, Hans Erik Ramberg og Joachim Thommasen som har de andre plassene, de er vel ikke de mest offensive spillerne? Og Ophaug er faktisk veldig solid defensivt, selvom han spilte en dårlig kamp i går. Og alternativet ville vært å sette Kouadio på høyrekanten, da hadde vi fått enda mindre defensiv kraft.

For det er det flere her inne som har påpekt. Holters, jeg mener å huske at du kritiserte Kouadio i kampen mot Lyn, og sa at vi ikke hadde defensiv kraft på hans side i det hele tatt? Ville du heller sett ham på banen mot VIF?

Kvisvik har rett og slett et klokt fotballhode, og det vil være synd hvis ikke FFK skjønner det. Det er ikke mange gangene i år vi faktisk har sett FFK spille bra fotball, med vendinger av spillet, innlegg fra kant osv. Kvisvik skal ikke ha all æren for det, men ganske mye!

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340