Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 01 jul 08, 00:18
Endret: 01 jul 08, 03:52
Endret av: Jens G Best

Jeg var på vei over brua da vi kom rett ved siden av en haug syngende vålerenga supportere uten synlig supporterutstyr. Noen meter ut over elva er det en som roper "Alle fredrikstad flagg kastes i elva", og så begynte de med akkurat det. Problemet som kommer da er at brua er stappfull av folk på vei til kamp, og idiotene brøyter seg brutalt frem fra broside til broside. En eldre fyr blir forfjamset og provosert i kaoset som oppstår og reagerer med irritasjon. Det er da en kar langer ut slag mot trynet hans, en kompis av meg går i mellom for å roe det ned og får seg et par knyttnever i kjaken før det hele faktisk roer seg ned igjen og de fortsetter med å hive vimpler i Glomma. Min kompis var forøvrig på vei til kamp med sin sønn på 9 år, en liten gutt som var redd og sterkt preget til og med etterpå på vei hjem etter kampen.

Og det er det som gjør meg så jævla provosert. Om folk vil slåss med pensjonister, eller leke busemann på onkli for små unger, så kan døm stikke på en barneskole og finne noen unger å slåss med i skolegården når besteforeldrene skal hente! Drit ihvertfall å gjøre det 5 meter over Glomma, midt i en gjeng barnefamilier, der ting fort kan bli farlig! Det hele gikk fort, og det er vanskelig å identifisere hvem som slo. Men en fyr var jævlig aggresiv, han bar et stort norsk flagg på ryggen med skrift i det blå korset, og ble observert fra avstand på første rad i klanen. Flagget var det minste av de to store norske flagga som hang foran klanen, han sto rett bak. Om det finnes bilder av klanen kan han identifiseres umiddelbart.

Denne idioten brølte også i ansiktet på en dame rett foran oss: "Fotball er for gutter!" Jeg har ett svar til ham: "Hva faen gjør du her da? Di forbanna feige kjærring!!"

PS! Det gikk greit med kompisen min som fikk seg en på trynet. Ikke nok med at døm oppførte seg som feige kjærringer, idioten slo som ei også.

 

---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f