Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 jun 08, 22:33

Man kan godt påstå at det ville vært bra om Wallace var norsk, men se for dere Kasey Wehrman på landslaget! Det hadde vært noe, det! De fleste gode lag i EM har hatt en "Senna-spiller", det har FFK i Kasey Wehrman. For meg står han som den beste spilleren i dag, sliter og jobber gjennom 95 minutter. Er utrolig smart i presset sitt, og gjør en glimrende jobb defensivt. Takk, Kasey! Andresen og Hæstad var elendige, og det er synd for Norges framtid at de ikke klarer å prege kamper i Tippeligaen i større grad!

Ellers er jeg enig i at Wallace var god i dag, men jeg savnet kanskje litt offensivitet? Men han har en god progresjon defensivt, selvom han på innlegg blir litt mye "ballwatching". På den ene sjansen til VIF i 2.omgang hvor Sæternes fort kunne puttet, var Wallace dårlig plassert. Ellers en bra kamp!

Syns Tarik spiller meget bra og får to fortjente assist. Viser mye bra ballbehandling, og det er av høy internasjonal klasse det han viser før Gardars scoring. Synd at dommeren ikke gir rødt for sånne horrible taklinger. Tarik var tydelig rystet etter taklingen, og det ødelegger for fotballen at det ikke gis rødt kort for sånne. Han kommer i en voldsom fart, og den var rett og slett stygg. Man konsentrerer seg mye om duellspill og holding i feltet, men sånne taklinger ødelegger for den morsomme, offensive fotballen og bør slås hardere ned på!

Det Kvisvik til tider presterer i dag er også meget bra. Griper sjansen, og har et par utsøkte pasninger! Blir litt sliten etterhvert, men jobber bra. Syns han bør få ny kontrakt, han er rett og slett en god spiller! Thommassen så veldig nervøs ut, noe som er forståelig. Likevel spiller han seg veldig opp, og er spesielt veldig god defensivt! Positivt at vi har to spillere som viser seg frem på den måten- det viser at de fire på midten ikke skal føle seg trygge!

Grönhagen sier i følge FB at de ble overrasket over 3-5-2formasjonen? Her inne har jo de fleste skrevet at det mest sannsynlig kom til å starte sånn.. De har jo spilt slik før, og det kom for meg ikke overraskende hvertfall..

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340