Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 jun 08, 23:59
Endret: 24 jun 08, 00:05
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av PlatinumCruiser

Jeg vil mye heller ha Kvisvik enn Grönhagen. Slaget er uansett helt sikkert tapt for min del, men jeg fikk rett i at Bjørkøy måtte gå, hvorfor skal jeg ikke få rett denne gangen?  Ikke kom med det tullet om at Grönhagen har vært flink fordi FFK ligger på 2.plass, dere vet like godt som meg at det skyldes flaks.

I fare for at du skrev dette i ren ironi eller at du er full og dermed unnskyldt:

Du må gjerne begrunne hvorfor du heller vil ha Kvisvik enn Grönhagen. Man gir ikke Pulitzer-prisen til Odd Nelvik for sitt arbeid i Se & Hør eller Nobels Fredspris til Svendsen i 7B fordi han stoppet en nabokrangel ved å invitere partene på kaffe og kaker som løste opp stemningen. Og man gir ikke Kvisvik millionlønn (om han krever det) basert på årets sesong.  Prestasjonen står ikke i forhold til gulroten.

Kvisvik fremstår nå mer som nåla som prøver å stikke i stykker FFK-ballongen som fyker til værs enn å være med å løfte den ytterligere.

Du må gjerne hevde at Grönhagen har hatt flaks, de fleste vil likevel se at under Grönhagen har FFK gjort store fremskritt, ikke minst på bortebane. Fra å gi motstanderne et titalls sjanser til å spille jevnt med de fleste. Den defensive biten har blitt mye bedre, samt at vi er mer stabile. Bunnivået til FFK har kommet på et nesten akseptabelt nivå.

Men Grönhagens tid i FFK kan selvsagt diskuteres i andre tråder. Jeg skjønner bare ikke hvorfor du heller vil ha en som er på vei nedover i karrieren, fremfor en som er på vei til å føre den mot toppen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340