Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 23 jun 08, 10:22

FFK markerte nok et riktig veiskille når de valgte å ansette Grönhagen. Han, Per Morten Haugen, Joachim Jonsson, Tom Freddy Aune og de andre litt høyere i FFK har valgt en annen holdning enn Eggen og hans mannskap hadde. Begge deler har sikkert fordeler og ulemper, men jeg syns den linja de holder nå er veldig god for klubben. Så er det da noen spillere som ikke takler slike overganger, og enkelte som liker dem. Raymond Kvisvik har nok vært en av dem som mener at på trening skal man holde på med ball, ikke løpe. Desverre.

Man kan, som Holters gjør, alltid spekulere i hvor troverdig det er om Kvisvik er syk eller ikke. Det får man uansett aldri svar på. Men hvor er den "søren, jeg hadde så lyst til å spille denne kampen og presset meg litt ekstra, men fikk det ikke til" holdningen fra Kvisvik? Den hører man jo som regel fra andre spillere, som gjerne hadde lyst til å spille og som trosset smertene, men ikke fikk det til... Såklart, ikke i en treningskamp- men det er tross alt ikke første gang Kvisvik er syk..

Og hvis han har såpass dårlig immunforsvar, så er vel det faktisk en grunn til å ikke skrive kontrakt? Hvis han er såpass mye syk at han står over mye treninger og kamper, er han jo ingen forsterkning- kun en belastning. Det kan høres brutalt ut, for det kan ikke Kvisvik noe for(om han faktisk er syk da), men så enkelt er det. En spiller som ikke kan spille kampene/trene treningene, er ikke vitsen å ha i troppen!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340