Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 jun 08, 20:44

Det var en skuffende kamp av begge lag. FFK hadde et par gode perioder, spesielt en utover i 1.omgang, men var så absolutt ikke på et godt nok nivå. Det er de samme tinga vi sliter med som i serien, stillestående og derfor mye støttepasninger. Åpnet seg litt mer i 2.omgang hvor Tarik og Johansson kom et par ganger veldig fint i mellomrommet.

Likevel, FFK trenger helt klart en ny kant og en spiss ved siden av Tarik. Trulsen burde fått mer tid, vanskelig å utrette noe når kampen er så og si død.. Kouadio holder bredden, men er faktisk ikke så god en mot en som de fleste skal ha det til. Kommer sjeldent/aldri rundt.. Og samspillet mellom Barsom og Wallace funker ikke noe særlig, det heller.. En robust spiss og en kantspiller som kommer rundt og slår innlegg savner jeg! Tror FFK hadde 3-4 innlegg gjennom hele kampen til tross for at Lyn til tider lå nokså smalt med forsvaret sitt.

Skal jeg peke på noe positivt, må det være Kasey Wehrman. Hørte flere som snakket om at "han må vi aldri selge til Stabæk", og det stemmer! Var meget god, hadde få feilpasninger og et par strøkne ut på kantene. Er smart i posisjonering defensivt og offensivt, og er kjempesterk i kroppen! Og Tommy Runar sto meget bra! Var bra i feltet og skyter veldig bra ut.

Til de som lurer også: Ramberg var dårlig.. Er bekymret for midtbanen vår mot VIF! Martin Andresen var og så på kampen, og jeg tipper han så at midtbanen er vårt svakeste ledd.. Hvor var Thomassen og Kvisvik? Får sikkert en unnskyldning om at Kvisvik var syk eller noe, men syns jeg har hørt den veldig ofte...

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340