Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 11 jun 08, 09:57

Nå er det bare Elvestad som spiller i samme lagdel som Kvisvik, og ikke engang han er en kantspiller. Ergo er ingen av de du lister opp vesentlige (direkte konkurrenter) for om man ønsker å beholde Kvisvik eller ei, selv om jeg tror du er svært nærme sannheten når det gjelder salg og utlån.

De to eldre spillerne du nevner (West og Tegström) blir nok "lagt ut for salg" i sommer, men de blir nok vanskelige å få solgt, da begge trolig sitter på gode kontrakter. Ungguttene du nevner blir trolig vurdert for utlån, men de er jo uansett ikke de største "utgiftspostene". Vidar Martinsen sliter med kneet, og karrieren kan jo være over for hans del. Men disse spillerne har ingenting å si for om det er plass til Kvisvik eller ei. Her er regnestykket at han sliter benken, altså blir vurdert bak andre spillere i stallen allerede, og eventuelle nye forsterkninger inn.

Det er liten tvil at FFK først og fremst trenger offensive forsterkninger, selv om vi har mye kvantitet på topp og 8 (9 med Stadheim) spillere i midtbaneleddet. For å få nye spillere inn i disse lagdelene, så må noen ut, og Kvisvik som kun har kontrakt ut sesongen er nok en av de enkleste "å få ut", da han neppe er i fremtidsplanene til FFK.

Bak på banen har vi faktisk veldig tynn dekning. Vi har bare 5 som virkelig holder nivået (Czwartek, Piiroja, Gerrbrand, Wallace og Ophaug), to unggutter som trolig ikke er gode nok (per dags dato) og en som går konstant skadet. Vi tåler ikke mange skader bak heller. Det er jo en grunn til å la unggutene få være i klubben ut sesongen, så får man heller vurdere etter sesongslutt om det beste for deres videre utvikling kan være et utlån.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340