Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 jun 08, 09:31
Opprinnelig postet av Holters

Dette ville ha vært det beste for alle parter. Uansett hva man mener om Kvisvik eller ei, så er det ikke noe poeng i at han blir værende i Fredrikstad når det sportslige apparatet ikke vurderer ham som god nok for startelleveren likevel. Da hjelper det lite hva vi supportere mener og ønsker. Å forlenge med Kvisvik i ett eller tre år når vi allerede nesten ikke benytter ham virker veldig unødvendig. Det er å kaste bort ressurser vi kunne ha brukt på andre spillere.

Jeg har troa på at FFK klarer å hente inn en enda bedre spiller, og det er nok bare aktuelt dersom klubben klarer å slanke stallen i sommer. Skulle det vise seg at Spilleinvest ønsker at Kvisvik skal bli værende i klubben, så får han nok det. Sånn har fotballen blitt.


Det er spillere i stallen som bør ut lenge før Raymond om stallen skal slankes for å få plass til nye spillere. Nevner noen: Brian West og Andreas Tegstrøm bør selges. Agim Shabani, Christian Halvorsen og Martin Elvestad bør kanskje leies ut en stund for å få spilletid i f.eks. Adeccoligaen? Vidar Martinsen er vel mer eller mindre ute? Med andre ord: God plass til Raymond Kvisvik i stallen selv om du har trua på at FFK kan hente en spiller som er enda bedre....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340