Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

brutobrutalis

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 jun 08
Innlegg: 6

Lagt til: 10 jun 08, 15:34

Til Lars, og generell opplysning:

 

Som dere sikkert vet, så leses ffksupporter,net av utallige supportere fra det ganske land. Den primære grunn til dette, er underholdningsverdien relatert til de forskjellige trådene (som jo som kjent er upåklagelig). Det er en uskreven regel som sier at man aldri skal "korrigere", eller på annen måte bryte inn i deres noe "snåle logikk". Denne velger jeg imidlertid nå å bryte. Derfor: Lars. UE ble ikke "nedlagt" av klanen, men av medlemmene selv. Flere av disse er i dag "medlemmer" av den fryktede Isko-gjengen, og frekventerer derfor fortsatt på stadion. Det enste de representerer i supporter øyemed er "tribuneliv", der de må sies å være blant de ledende innen klanens rekker. Problemer med bråk på, og utenfor stadioen er så og si ikke-eksisterende (betraktelig mer før). Fra klanens side er det dialog med denne gruppen, som har dannet grunnlaget for videre utvikling av klanen som "organisasjon". Dette har uten tvil vært en medvirkende faktor, til at bråk så og si aldri skjer tilknyttet engas kamper.

 

Jeg ser du hevder å kjenne Pervo og guttene hans. Ut ifra hva du skriver, så er det lite som tyder på det er tilfelle. Forholdet mellom klansstyre og disse gutta er, og har vel så og si aldri, vært rosenrødt. Denne gruppen inkluderer jo mest "skins", og gamle hooliganere. Bra gjeng, som alltid følger enga, men som definitvit har vært ute en vinternatt før. Klanen fyller alt, og alle; Fra bråkete aper, til koselige besteforeldre. Særs få blir ekskludert, og skjer det, har det lite med røykbomber, bengalske lys, og overdreven fyll å gjøre. Om to "guttær" havner i klinsj, er det ris på pompen, og tid i skammekrok. Neste helg er det inkludert igjen.

 

Alle kan gjøre feil, og enkelte feil er mindre feil enn andre. Har sjelden sett maken til "sneversynthet", og manglende forståelse for ulikhet, som det jeg gjør hos dere. Dere gjør jo ikke annet enn å kritisere hverandre. Hvordan kan da ting bli bedre? Anyway: Lykke til videre. Med tanke på den generelle fotballinteressen i byen deres, har dere et godt grunnlag for videre vekst...  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340