Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tom!

Juniorspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 97

Lagt til: 03 jun 08, 18:40
Opprinnelig postet av denialsander

Vet ikke om jeg reagerte så irrasjonelt, men jeg satte kommentaren litt min på spissen fordi jeg oppfatett oppsummeringa de som en generalisering som ikke nødvendigvis treffer alle svenskene, for å si det forsiktig. Jeg har også litt erfaring med svensker - blant annet slekt og jobbrelasjoner, så jeg kjenner min skjærv svensker som både er opptatt av ordning och reda og de som har en litt mer "fransk" holdning.

Jeg har forøvrig tilgode å møte en svenske som velger det trauste og sikre fremfor kvalitet, dog hvis det må være et valg mellom de to "ytterpunktene".

Per idag har nok Jönsson bedre spillere å velge imellom, det er det ingen tvil om. Mest imponerende er forøvrig jobben Veigar Pall gjør på midten. Utrolig bra innsats og så har han både evne til å score og til å gi assists... Får meg til å tenke hvor mye en veltrent og løpsvillig Raymond kunne bidratt med...

Vi er nok relativt enige, men som nevnt over ble nok mitt forsøk på ironisering tolket mer alvorlig enn meningen var. Hadde liksom ikke ventet at noen skulle reagere sterkt på at jeg "flåset" litt rundt svensker. Hadde ironiseringen dreid seg om Fredrikstadfolk derimot, hadde jeg imidlertid forstått reaksjonen. Men dersom du har svensk slekt, er du for så vidt unnskyldt.  ;-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f